Overzicht Conference League: Dessers doet het opnieuw in blessuretijd, Openda scoort ook en Tottenham verrassend onderuit

25 november 2021 22:47

In de Conference League staan op donderdag heel wat wedstrijden op het programma. En de eerste wedstrijden leverden meteen een verrassing op.

Flora Tallinn nam het in zijn vijfde groepswedstrijd thuis op tegen Partizan Belgrado in de groep van AA Gent en zorgde voor een stunt.

Ze wonnen met 1-0, waardoor Gent nog voor het zelf in actie komt al zeker is van de groepswinst in de Conference League. Basel van zijn kant won bij Kairat, met onder meer een doelpunt van ex-Genkspeler Zhegrova.

Scorende Belgen

Cyriel Dessers was opnieuw de man bij Feyenoord met twee doelpunten, waaronder eentje in ... minuut 92 - hoe kan het ook anders.

Ook Loïs Openda scoorde in de slotminuut, waardoor Vitesse 3-3 gelijkspeelde bij Rennes. Tottenham verloor dan weer verrassend bij Mura. Roma haalde het later op de avond enorm vlot van Zorya, AZ speelde gelijk bij Jablonec.