Rondje op het Kampioenenbal: Ajax haalt perfect rapport, Europees seizoen van AC Milan is voorbij en... Hazard krijgt eindelijk nog eens speelminuten

07 december 2021 22:55

Club Brugge sluit deze Europese campagne af met een verlies op het veld van PSG. Maar hoe eindigden de andere wedstrijden? Wie gaat door? En voor wie is het avontuur voorbij?

GROEP A: Manchester City en PSG dansen voort, RB Leipzig naar EL

Manchester City verloor dan wel met 2-1 bij RB Leipzig, maar de Citizens waren al zeker van de groepswinst. Het mirakel voor Club Brugge vond dan weer niet plaats. PSG bleek met 4-1 enkele maatjes te groot. 

GROEP B: Liverpool FC en Atlético Madrid dansen voort, FC Porto naar EL

En dat wil zeggen dat het Europese seizoen voor AC Milan - de Italianen verloren in eigen huis van Liverpool FC na een doelpunt van Divock Origi - voorbij is. Yannick Carrasco kreeg rood, maar zag Atlético Madrid wel winnen bij FC Porto.

GROEP C: AFC Ajax en Sporting CP dansen voort, Borussia Dortmund naar EL

AFC Ajax kan met achttien op achttien een perfect rapport voorleggen op het Kampioenenbal. De strijd voor de tweede plaats bleef tot het laatste moment spannend. Uiteindelijk haalt Sporting CP het op doelpuntensaldo van Borussia Dortmund.

GROEP D: Real Madrid en FC Internazionale dansen voort, FC Sheriff naar EL

Real Madrid was al zeker van groepswinst, maar De Koninklijke zette de puntjes op de i met een 2-0-overwinning tegen FC Internazionale. Eden Hazard kreeg eindelijk nog eens minuten van Carlo Ancelotti.

Manuel Gonzalez

Champions League \\ Club Brugge \\ Ajax \\ Liverpool FC \\ Manchester City \\ PSG \\ AC Milan \\ Inter Milaan \\ Besiktas \\ FC Porto \\ Sporting Lissabon \\ Borussia Dortmund \\ Atlético Madrid \\ Real Madrid \\ Shakhtar Donetsk \\ Sheriff Tiraspol \\ RB Leipzig
 
 
Reacties.