Reünie bij Aston Villa? 'Na Philippe Coutinho wil Steven Gerrard nu ook Luis Suarez halen'

19 januari 2022 09:59

Steven Gerrard werd in november aangesteld als manager bij Aston Villa. De voormalige topvoetballer probeert de club uit Birmingham tijdens deze wintermercato gevoelig te versterken.

Vorige week kon Gerrard Philippe Coutinho overtuigen om naar Aston Villa te komen. Coutinho, die met Gerrard voetbalde bij Liverpool, zat op een zijspoor bij Barcelona. De Braziliaan scoorde meteen bij zijn debuut, in het gelijkspel tegen Manchester United (2-2).

Transferexpert Gerard Romero laat weten dat Steven Gerrard nog een ploegmaat van weleer wil inlijven. De manager van Aston Villa dringt aan op de komst van Luis Suarez (34). De Uruguayaan scoorde dit seizoen negen keer in 27 duels voor Atletico Madrid. Volgens Romero sloeg Suarez diverse aanbiedingen af uit Brazilië en Saoedi-Arabië. Een terugkeer in de Premier League ziet de ex-spits van onder meer Ajax, Liverpool en Barcelona naar verluidt wél zitten. Het contract van Suarez bij Atletico Madrid loopt af aan het einde van het seizoen.

Aston Villa staat op een dertiende plaats in de Premier League. Zaterdag gaat de ploeg van Steven Gerrard op bezoek bij Everton.

Dennis Rosiers

Premier League \\ Aston Villa \\ Real Sociedad \\ Atlético Madrid
 
 
 
Reacties.