La Gazzetta dello Sport weet het zeker: 'Club Brugge verhoogt bod én troeft concurrentie af met salaris voor Skov Olsen'


Foto: © photonews 24 januari 2022 21:13

Club Brugge gaat héél ver om Andreas Skov Olsen naar België te halen. De Belgische landskampioen troeft de concurrentie niet alleen af met een beter salaris, maar is ook bereid om meer te betalen aan zijn huidige club.

FC Kopenhagen, Rangers FC en Club Brugge. Andreas Skov Olsen heeft een mooie keuze wat betreft zijn toekomstige werkgever. We zijn er echter zo goed als zeker van: het zal blauw-zwart worden. 

La Gazzetta dello Sport bevestigt dat Club Brugge het bod heeft opgedreven tot zeven miljoen euro. Een akkoord met Bologna FC 1909 is zo goed als rond. Uit Denemarken en Schotland kwamen biedingen van zo’n vijf miljoen euro.

Hoger bod én meer loon

Ook Skov Olsen passeert langs de Belgische kassa. De exacte cijfers kennen we niet, maar de Belgische landskampioen gaat ook vlotjes over de aanbiedingen van Kopenhagen en Rangers wat betreft het salaris. Enkel de handtekeningen zijn nog niet gezet.
 

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Club Brugge \\ Bologna
 
 
Reacties.