Speler en assistent-coach STVV gaan na afloop in conflict met eigen aanhang

28 januari 2022 22:46

STVV verloor vrijdagavond in eigen huis met het kleinste verschil tegen Charleroi. De Kanaries probeerden na rust de bakens te verzetten, maar het bracht geen zoden aan de dijk.

Ook de Truiense fans mochten voor het eerst opnieuw hun opwachting maken. STVV speelde een flauwe eerste helft en al snel waren de eerste fluitjes hoorbaar in Stayen. 

Na de pauze toonde STVV wel de grinta en drive om op zoek te gaan naar de verdiende gelijkmaker. Die kwam er echter niet, Koita zag zijn vrije trap op de paal uiteenspatten.

Opvallend: na het laatste fluitsignaal ontstond er wat tumult. Assistent-coach Dennis Schmitt kon de kritische houding van de fans maar matig appreciëren en liet zijn ongenoegen blijken. Iets wat bij de fans in het verkeerde keelgat schoot. Ook Junior Pius, op zijn zachtst gezegd niet de publiekslieveling op Stayen, liet zijn onvrede blijken. De verdediger moest bedaard worden door enkele ploegmaats. Een te betreuren incident, nota bene op de eerste avond dat de fans weer welkom zijn in onze stadions.

Dennis Rosiers

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ STVV
 
 
 
Reacties.