Opstelling van Davy De fauw voor de Legends Game: Thomas Buffel, goalgetter en ook enkele minder bekende namen

06 april 2022 09:21

Op 16 april neemt Davy De fauw het op tegen Olivier Deschacht voor een legends-wedstrijd. Hierbij nemen voormalige ploeggenoten van beide ex-profvoetballers het tegen elkaar op in een vriendschappelijk duel.

Davy De fauw heeft zijn opstelling voor de Legend Game van zaterdag 16 april tegen Olivier Deschacht bekend gemaakt. De oud-voetballer kiest voor een mix van Jupiler Pro League- en Eredivisie-spelers.

De fauw zelf neemt positie op de rechtsachter. In doel vinden we Cliff Mardulier terug. Oud-ploeggenoot van De Fauw tijdens zijn Roda JC-periode. Het centrale duo achterin bestaat ook uit twee Roda JC spelers: Marc Luijpers en Humphrey Rudge. Volgens De Fauw een onklopbaar duo. Op de linksachter hebben we Brian Hamalainen (ex-Zulte Waregem en Genk).

Ólafur Skúlason (ex-Zulte Waregem) en Timmy Simons (coach Zulte Waregem) nemen plaats op het middenveld. Daarvoor krijgen we Thomas Buffel (ex-Cercle Brugge, Zulte Waregem en Genk) en de Fransman Jonathan Delaplace (ex-Zulte Waregem).

Alessandro Cordaro (ex-Mons, Charleroi, KV Mechelen en Zulte Waregem) en Jelle Vossen moeten voor de doelpunten zorgen voorin.

Op de opstelling van het team van Olivier Deschacht is het nog wachten.

Kenny De Block

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem \\ IJsland \\ Dynamo Dresden
 
 
Reacties.