Transfergoeroe kondigt discussies tussen Anderlecht en... Mazzu aan


Foto: © photonews 25 mei 2022 12:58

Het lijkt nu zo goed als vast te staan dat Anderlecht en Vincent Kompany uit elkaar gaan. De geruchten daaromtrend zwellen met de minuut aan. De Italiaanse transfergoeroe Fabrizio Romano kwam intussen met nog ander nieuws: Anderlecht zou Felice Mazzu het hof maken.

Volgens de transferexpert zou Anderlecht Mazzu als de topkandidaat zien om Kompany op te volgen. Mazzu is momenteel ook aan het onderhandelen met Union om zijn contract daar te verlengen, maar mogelijk gooit de interesse van paars-wit dus roet in het eten. 

Mazzu maakte uiteraard indruk dit seizoen, maar kon ook Anderlecht vier keer kloppen dit seizoen. Dat lag zwaar op de maag van het bestuur dat er in die matchen geen oplossingen gevonden werden. Union speelde rechttoe-rechtaan-voetbal en creëerde heel wat kansen. Dat willen ze bij Anderlecht ook zien.

Intussen wordt er ook steeds meer over Kompany en Burnley gesproken. De coach zou daar garanties gekregen hebben en een ruim transferbudget om de club weer naar de Premier League te brengen. De onrust onder de fans van Anderlecht stijgt intussen.

Johan Walckiers

Anderlecht \\ Union SG
 
 
Reacties.