📷 Seraing trapt voorbereiding op gang, ex-speler Standard en Cercle Brugge op proef

12 juni 2022 11:57

Minder dan zes weken na de gewonnen barrages tegen RWDM stond Seraing zaterdagmiddag voor het eerst weer op het trainingsveld.

Seraing onderging de voorbije weken al een stevige facelift. In afwachting van een nieuwe T2 werd kersvers coach José Jeunechamps ondersteund door T3 Grégory Promet. 

Het huurlingenlegioen (Mikautadze, Maziz, Jallow, Dietsch, Lahssaini, Cachbach, Djédjé, Douane, Dabila en Craninx) was niet meer van de partij, terwijl met Cissé, Dyrestam, Nadrani, Faye, Mignon, D'Onofrio en Boulenger zeven jongens einde contract waren. 

Achttien spelers tekenden present voor de eerste training van het nieuwe seizoen. Onder hen: Christophe Lepoint, de eerste zomeraanwinst van Seraing. Met het vertrek van Dietsch, Craninx en Mignon heeft Seraing op dit ogenblik amper één doelman in zijn kern. Met Merveille Goblet (27) hebben Les Métallos een keeper op proef. Goblet werd opgeleid bij Standard en was daarna aan de slag bij Tubeke, Waasland-Beveren, Cercle Brugge en Mandel United. De goalie probeert de komende tijd een contract te versieren bij Seraing. 

Alexandre Fiammetti

Jupiler Pro League \\ Cercle Brugge \\ Seraing
 
 
Reacties.