๐ŸŽฅ OFFICIEEL Hugo Cuypers ruilt KV Mechelen voor andere ploeg in Jupiler Pro League

14 juni 2022 21:19

Hugo Cuypers vertrekt bij KV Mechelen en tekent voor vier seizoenen bij KAA Gent in 1A.

Zowel de clubs onderling als de speler vonden de afgelopen dagen een akkoord rond een definitieve overgang van Hugo Cuypers naar KAA Gent. Tussen de clubs werd overeengekomen om niet over het transferbedrag te communiceren, laat KV Mechelen weten. KV Mechelen bedong nog een percentage op een eventuele doorverkoop.

Het bestuur van KV Mechelen benadrukt dat het Hugo uiteraard liever nog had gehouden, maar heeft ook begrip voor de wens van de speler, die deze transfer als een volgende stap in zijn carrière ziet. Sportief directeur Tom Caluwé zal uiteraard op zoek gaan naar een geschikte vervanger voor de spits.

Hugo Cuypers wou zelf niet vertrekken zonder een laatste boodschap richting de supporters: “Beste Kakkers. Ik wil jullie allemaal bedanken voor het voorbije seizoen. Een publiek dat achter zijn club en de spelers staat. Ik ga de club verlaten, maar met fierheid en een opgeheven hoofd. Ik heb alles gegeven van de eerste tot de laatste minuut. Het is een echte eer om voor deze mooie club te mogen hebben gespeeld. Een oprechte dank aan alle supporters, alle medewerkers, alle vrijwilligers, de sportieve staf, alsook het management.”

Bjorn Vandenabeele

KAA Gent \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.