AA Gent heeft nog genoeg werk op vlak van transfers: Bukari definitief weg en wellicht nieuwe uitleenbeurt Chakvetadze


Foto: © photonews 16 juni 2022 12:42

AA Gent heeft zeker nog werk op vlak van inkomende en uitgaande transfers. Bij Bukari en Chakvetadze lijkt het wel vast te staan welke kant het uit zal gaan.

De Buffalo's haalden Cuypers al binnen en zagen Malede vertrekken. Nog heel wat andere dossiers zijn lopende. Het Laatste Nieuws weet dat de Gentenaars in de coulissen aan het werken zijn aan het vastleggen van Jordan Torunarigha, die het voorbije seizoen geleend werd van Hertha Berlijn, en een tweede doelman.

Celestin De Schrevel zal als jonge doelman wel deel uitmaken van de A-kern, net als Malick Fofana, nog een jongere uit eigen rangen. Anderson Niangbo en Giorgi Chakvetadze zien hun respectievelijke uitleenbeurten aflopen en zouden in principe opnieuw inzetbaar kunnen zijn.

De kans is echter groot dat beide spelers opnieuw verhuurd zullen worden. Ook de uitleenbeurt van Osman Bukari aan Nantes is afgelopen, maar voor hem zit er dan weer een definitieve transfer naar Rode Ster Belgrado aan te komen. Christopher Opéri mag evenzeer uitkijken naar een nieuwe club.

Redactie

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Nantes \\ Sturm Graz \\ Hamburger SV
 
 
Reacties.