Vorig seizoen bij Beerschot, komend seizoen in eerste nationale: Patro Eisden Maasmechelen haalt middenvelder transfervrij binnen

17 juni 2022 18:10

Tom Pietermaat speelt ook volgend seizoen in het paars, maar niet voor Beerschot. De middenvelder trekt naar eerste nationaler Patro Eisden Maasmechelen.

Tom Pietermaat was door de degradatie van Beerschot een vrije speler. Intussen heeft de 29-jarige middenvelder een nieuw onderdak gevonden. De Belg zal volgend seizoen in het shirt van Patro Eisden maasmechelen spelen in eerste nationale. Tom Pietermaat speelde in totaal 124 wedstrijden in het shirt van Beerschot en promoveerde samen met de club tot in 1A.

De coach Stijn Stijnen wou de ervaren speler er heel graag bij. "Een paar dagen nadat bekend raakte dat ik Beerschot verliet, nam Stijn Stijnen contact met me op. Er volgden enkele gesprekken en ook videocalls met de Amerikaanse investeerders die Patro onlangs overnamen. Dat verliep allemaal in een erg positieve sfeer. Ik voelde dat de club de ambitie heeft om de stap te zetten naar 1B. Stijn Stijnen zei me dat hij al lang op zoek is naar een type speler als ik", vertelt Tom Pietermaat aan Het Laatse Nieuws.

Schotland

Enkele weken geleden werd ook gesproken over een buitenlands avontuur in Schotland, maar dat is niets geworden. "Ik ben al lang supporter van Celtic. In Schotland voetballen zou een droom zijn, maar een concreet voorstel vanuit die hoek was er nog niet”, besluit de middenvelder.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Patro Eisden Maasmechelen \\ Beerschot
 
 
Reacties.