Johan Derksen neemt het op voor Mark Van Bommel: "Die hebben ze schandalig behandeld bij PSV, ze hebben zijn carrière gebroken"


Foto: © photonews 19 juni 2022 22:50

Johan Derksen vindt dat PSV Mark van Bommel slecht heeft behandeld. Hij werd in december 2019 ontslagen nadat hij slechts twee zeges boekte in twaalf duels.

De analist van Vandaag Inside heeft hoge verwachtingen van de voormalig Oranje-international en hoopt dan ook dat hij slaagt als trainer van Antwerp.

"Ik heb een hoge dunk van Van Bommel, ik hoop dat hij slaagt bij Antwerp. Die hebben ze schandalig behandeld bij PSV, ze hebben zijn carrière gebroken", sprong Derksen maar meteen in de bres voor de voormalig hoofdtrainer van PSV.

Derksen vindt echter ook dat Van Bommel zelf iets te verwijten valt. "Het probleem bij PSV was dat hij zich overal mee bemoeide. Hij wilde aan alle knoppen draaien. Hij dacht: ik ben de hoofdcoach en ik moet alles beslissen. Maar je moet alles wat er omheen gebeurt overlaten aan de mensen die dáár verantwoordelijk voor zijn. Hij kan niet delegeren."

Bart De Vré

Antwerp \\ PSV
 
 
Reacties.