In dit stadion zal de U23 van Antwerp (Eerste Nationale) volgend seizoen zijn thuiswedstrijden afwerken

22 juni 2022 06:59

De beloften van Antwerp zullen komend seizoen aantreden in Eerste Nationale. Dinsdag raakte bekend dat de U23 van Antwerp hun thuiswedstrijden zullen afwerken op het Lisp.

Het was Lierse Kempenzonen dat via social media het nieuws bekendmaakte. Antwerp zal het Lisp afhuren voor de thuiswedstrijden. De overeenkomst loopt voor één seizoen. 

Op die manier kan Lierse K. zijn stadion op de meest optimale wijze ingezet worden zodat de club economisch rendabel kan worden, klinkt het bij de Pallieters. 

Voorzitter Luc Van Thillo licht de overeenkomst toe op de webstek van de Pallieters: “Deze samenwerking betreft louter een huurovereenkomst. Na de deal met KBVB voor de komende 3 wedstrijden van de Red Flames, is dit een volgende praktische overeenkomst met een externe partner. De wedstrijden van de RAFC U23 zullen telkens in het weekend gespeeld worden dat onze club op verplaatsing speelt. Den Berg zal gesloten blijven voor deze wedstrijden. Het zijn enkel de hoofdtribune en het bezoekersvak die open zullen zijn.”

Dennis Rosiers

2e klasse \\ Antwerp \\ Lierse Kempenzonen \\ Antwerp
 
 
Reacties.