Voormalig technisch directeur Anderlecht, Frank Arnesen, moet om gezondheidsredenen stoppen bij Feyenoord


Foto: © photonews 30 juni 2022 16:13

Frank Arnesen legt om gezondheidsredenen zijn taken als technisch directeur bij Feyenoord voorlopig neer. Dit is in overleg met de clubleiding besloten. Feyenoord zal de afwezigheid van Arnesen vooralsnog intern opvangen.

Een bacterie noopt Arnesen ertoe een stap terug te zetten. Zijn knie was al zwaar opgezwollen en ook de rest van zijn lichaam begon te reageren.

Algemeen directeur van Feyenoord Dennis te Kloese: "De fysieke gesteldheid van Frank laat het niet toe om de zeker op dit moment veeleisende taken die horen bij de functie van technisch directeur met volle overgave uit te kunnen voeren. Voor hem is het nu essentieel om zijn rust te pakken, zodat hij zich volledig op zijn herstel kan richten. Franks gezondheid is het allerbelangrijkste. We hopen daarom dat hij zo snel mogelijk weer de oude is."

"De komende periode gaan we op voetbaltechnisch gebied door op de al ingeslagen weg", aldus Te Kloese. "Het afgelopen anderhalf jaar heeft Frank met behulp van het scoutingsteam een stevig fundament gelegd op basis waarvan we verder kunnen en willen bouwen. Zij zullen de directie ook de komende tijd blijven ondersteunen. Mede daardoor hebben we het vertrouwen dat we Franks afwezigheid voorlopig goed op kunnen vangen."

Johan Walckiers

Nederlandse Eredivisie \\ Feyenoord
 
 
Reacties.