Oefenduels: Lierse K. wint op een drafje bij eerstenationaler, tester laat zich opmerken met hattrick


Foto: © photonews 21 juli 2022 13:22

In de Jupiler Pro League beginnen ze er dit weekend aan, de ploegen uit de Challenger Pro League hebben nog drie weken de tijd om op toerental te komen. Woensdagavond speelden Lierse Kempenzonen en Beveren een oefenwedstrijd, met wisselend succes.

Heist-Lierse Kempenzonen: 0-6

Lierse Kempenzonen ging op bezoek bij de buren uit Heist. De eerstenationaler kon een halfuur standhouden, maar na de openingstreffer van Lucas Walbrecq ging het snel. Uiteindelijk werd het 0-6 voor Lierse Kempenzonen, waar Walbrecq met een hattrick met de meeste aandacht ging lopen. De 26-jarige flankaanvaller is bezig aan een proefperiode bij de Pallieters.

Doelpunten: 32' Walbrecq 0-1, 48' Walbrecq 0-2, 59' Van Acker 0-3, 69' De Schryver 0-4, 71' Walbrecq 0-5, 78' Rocha 0-6.

Beveren-Knokke: 0-2

Beveren verloor een oefenduel tegen Knokke, dat uitkomt in Eerste Nationale. De ploeg van Wim De Decker begon aardig aan de partij, maar ging door een doelpunt van Jalloh met een achterstand de rust in. Nog voor het uur maakte Ghesquiere er 0-2 van voor het team van Yves Van Borm.

Doelpunten: 42' Jalloh 0-1, 58' Ghesquiere 0-2.

Dennis Rosiers

2e klasse \\ Knokke \\ KSK Heist \\ Lierse Kempenzonen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.