Wat met Antwerp - OH Leuven of Club Brugge - Zulte Waregem? Dit is onze prognose! (En vul NU je prono in!)


Foto: © photonews 05 augustus 2022 17:00

Net als de vorige seizoenen is er ook dit jaar opnieuw onze pronostiek en ons managerspel. Bewijs dat jij het meeste van voetbal weet en versla familie, vrienden en concurrenten. En versla de redactie!

De pronostiek van de redactie is terug en ook dit seizoen zou dat wel eens een heel erg spannende strijd kunnen gaan worden, want het is alweer het zesde seizoen dat iedereen voor opperste glorie gaat.

De voorbije vijf seizoenen hadden we intern dezelfde winnaar, wat wordt het nu? Kan u ons verslaan? Misschien weet u het wel nóg beter? Ga de uitdaging met ons aan en speel mee!

Speeldag 3DennisKevinBartJelle H.JoachimJohanJelle R. Aernout
Club Brugge - Zulte Waregem11X11 1 X
Genk - Eupen11111 1 1
KV Kortrijk - STVVX2222 X 2
Charleroi - OostendeXX11X 2 1
Mechelen - Union1XXxX X 2
Standard - Cercle Brugge2X11X 1 X
Gent - Westerlo11111 1 1
Anderlecht - Seraing11111 1 1
Antwerp - OH Leuven111X1 1 1

Stand onder de redactie: 

Bart 11
Kevin 11
Dennis 10
Jelle H. 9
Joachim 9
Aernout 9
Johan 9
Jelle R. 5

Toppronostikeur of manager in hart en nieren?

Ben jij de persoon die elke week opnieuw de uitslagen voorspelt? Dan wordt het hoog tijd om deel te nemen aan onze prono. Hoe? Klik gewoon op DEZE LINK en schrijf je in!

Sta je echter wekelijks te roepen op de coach van je favoriete ploeg en denk je dat je het allemaal beter kan? Dan is het managerspel iets voor jou. Door HIER te klikken kan je meespelen.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard \\ STVV \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ Eupen \\ KV Oostende \\ OH Leuven \\ Beerschot \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.