Een doelman naar de kant halen omdat hij niet goed is? Daar draait Bernd Storck zijn hand niet voor om

08 augustus 2022 17:33

Met Bernd Storck aan het roer weet je als speler waar je aan toe bent: de instructies volgen, in de pas lopen en presteren. En anders? Het antwoord daarop kreeg Eupen-doelman Nurudeen afgelopen weekend.

Nurudeen werd tijdens de rust in de kleedkamer gelaten en reservedoelman Moser mocht opdraven. Niet omdat de doelman geblesseerd was, maar wel omdat Storck niet blij was met zijn prestatie. "Het was een tactische wissel", bevestigde Storck. “Of Moser nu de nummer 1 wordt? Dat zal je volgende week zien. Maar ik kan je wel zeggen dat ik met zijn prestatie wél tevreden was.”

Genk was wel te sterk, moest Storck erkennen.“Al kregen we met tien tegen elf nog een goeie kans op de 3-3. Maar ik geef toe dat dat een gelukkig punt zou geweest zijn, Genk dwong inderdaad meer kansen af. Net zoals tegen Club Brugge hebben we hier lef getoond, dit is de manier waarop we willen spelen. Jammer genoeg werden voor rust onze individuele fouten keihard afgestraft. Dat heeft ook te maken met de kwaliteiten van dit Genk.” 

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Eupen
 
 
Reacties.