Extreem hoog bod van Anderlecht op Zirkzee: 'ze hopen dat deal komende uren rond is'

18 augustus 2022 15:54

De geruchten dat Joshua Zirkzee terugkeert naar Anderlecht worden steeds luider. Volgens de Italiaanse journalist en transferkenner Rudy Galetti heeft paars-wit nu een bod van ongeveer tien miljoen uitgebracht op de Nederlander.

Daarmee zouden ze hun vorige recorduitgave - die van Nicolae Stanciu - min of meer evenaren: 10 miljoen. Al zal dat wel extreem hoog zijn en lijkt Anderlecht momenteel dat niet te willen uitgeven voor een speler met nog één jaar contract. Eerder zouden ze mikken op rond de 7-8 miljoen. De deal zou gesponsord worden door de transferinkomsten van Sergio Gomez. De redering erachter is dat ze hem later voor een veelvoud gaan kunnen doorverkopen.

Zoals eerder al geschreven, heeft Zirkzee wel zin in een terugkeer naar de club waar hij denkt progressie te kunnen blijven maken. En veel fans zouden al likkebaardend uitkijken naar een aanvalsduo Zirkzee-Fabio Silva. Maar bij Anderlecht zijn ze nog niet te optimistisch. Er zouden onderhandelingen zijn, maar dat wordt niet bevestigd.

Johan Walckiers

Bundesliga \\ Bayern München
 
 
Reacties.