Dit is ons 'Team van de Week' op speeldag 21


Foto: © SC 20 januari 2023 16:45

Ook dit seizoen gaan we elk weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. We zetten hen voor jullie graag op een rijtje in ons team van de week!

Doel

In doel posteren we deze week Sammy Bossut. Hij zorgde er in het slot van de wedstrijd voor met enkele knappe reddingen dat Zulte Waregem met de drie punten naar huis kon uit het Lotto Park.

Verdediging

Achterin kiezen we voor drie man. Niet voor het eerst dit seizoen maakte De Cuyper indruk bij Westerlo - inclusief doelpunt. Patris was dan weer opnieuw van belang voor OH Leuven en Dussenne maakte bij zijn afscheidspartij indruk voor Standard - al was ook Laifis heel goed achterin bij de Rouches.

Middenveld

Op het middenveld kunnen we niet naast een sterk spelende Koita, die ervoor zorgde dat STVV nog een puntje pakte tegen Club Brugge. Somers deed hetzelfde voor Cercle Brugge tegen Union, Muja scoorde voor Antwerp en Van den Keybus maakte zijn eerste goal bij Westerlo.

Aanval

In de aanval kiezen we voor mannen die voor statistieken zorgden. Benito Raman maakte er twee voor Anderlecht, Messaoudi was de man met een goal en assist voor Kortrijk en Paintsil zorgde voor een goal en twee assists.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Redactie

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Serie A \\ Beker van België \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard \\ STVV \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ Eupen \\ Bologna \\ Seraing \\ KV Oostende \\ Eendracht Aalst \\ OH Leuven \\ Union SG \\ Lommel SK \\ Beerschot \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Japan \\ Saoedi-Arabië \\ QPR \\ FC Zürich \\ RWDM
 
 
Reacties.