Sevilla FC brengt een bod uit maar Rode Duivel Dodi Lukébakio blijft voorlopig waar hij is


Foto: © photonews 30 januari 2023 21:54

Gaat Rode Duivel Dodi Lukébakio nog van competitie veranderen? Het Spaanse Sevilla is geïnteresseerd in zijn diensten, maar zijn huidige club wil niet van een vertrek weten.

Dodi Lukébakio is momenteen nog altijd speler van het Duitse Hertha Berlijn. Zelf is de international (5 selecties) aan een goed seizoen bezig. Dat heeft belangstelling gewekt bij Sevilla, dat hem deze winter nog zou willen inlijven.

Hertha in degradatiestrijd

Hertha BSC heeft echter een bod van Sevilla naast zich neergelegd en weigert voorlopig om te onderhandelen. Met de club uit de Duitse hoofdstad gaat het immers heel wat minder. Hertha staat op de voorlaatste plek in de Bundesliga, een degradatieplaats dus. Het heeft een sterkhouder als Lukébakio dus absoluut nodig om de strijd voor het behoud tot een goed einde te brengen.

Sevilla, de nummer 13 uit La Liga, heeft nog ruim een dag om alsnog voldoende centen op tafel te leggen voor de aanvallende middenvelder en Hertha overstag te doen gaan. Lukébakio heeft dit seizoen reeds 8 doelpunten en 3 assists achter zijn naam staan. 

Kevin Vanbuggenhout

Bundesliga \\ La Liga \\ Hertha Berlin \\ Sevilla
 
 
Reacties.