'Thorgan Hazard heeft gekozen en kan in principe op deadline day voorgesteld worden'


Foto: © photonews 30 januari 2023 23:00

Thorgan Hazard heeft gekozen tussen de bestaande opties en op deadline day moet zijn transfer in principe afgerond worden.

De jongere broer van Eden is op een zijspoor geraakt bij Borussia Dortmund en schermde de voorbije dagen met interesse van PSV Eindhoven en Everton. Zijn voorkeur gaat blijkbaar dan toch uit naar PSV en niet naar een avontuur onderaan de Premier League. Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV verwacht de Rode Duivel te kunnen binnenhalen.

Huur met aankoopoptie

Een akkoord is nog niet volledig in kannen en kruiken, maar wel dichtbij. De onderhandelingen met Dortmund worden dus verder gevoerd. PSV zal Hazard huren van de Duitse club en wellicht ook een aankoopoptie bedingen.

Op dinsdag zal Thorgan Hazard dan naar Eindhoven reizen om de medische testen af te leggen en dan kan de transfer op de laatste dag van de transferperiode geofficialiseerd worden. Als alles in orde geraakt, kan Hazard aangekondigd worden als tweede wintertransfer van de nummer 3 uit de Eredivisie, nadat ook Patrick van Aanholt al in Eindhoven tekende.  

Redactie

Premier League \\ Bundesliga \\ Everton \\ Borussia Dortmund \\ PSV / Eindhoven
 
 
Reacties.