UPDATE: Anderlecht mag Toffolo vergeten, Nottingham Forest houdt been stijf en linksback keert terug


Foto: © photonews 31 januari 2023 22:20

De transfer van Harry Toffolo naar Anderlecht is de afgelopen uren weer een heel pak onwaarschijnlijker geworden. Eigenlijk heeft zijn club, Nottingham Forest, laten weten dat ze het eigenlijk willen afblazen.

Update 22u20: Harry Toffolo heeft zijn boeltje weer bij elkaar genomen en is terug naar Engeland. Forest wil hem niet meer laten gaan en bij Anderlecht voelen ze zich serieus in de zak gezet.

Nottingham heeft blijkbaar ineens het nieuws gekregen dat de blessure van hun linksback, Omar Richards, langer zou kunnen aanslepen dan verwacht. En daarom willen ze ineens Toffolo niet meer laten vertrekken, gezien ze op die positie niet meer in de problemen willen komen.

Een fikse streep door de rekening van Anderlecht, dat er vanuit ging dat de transfer in orde ging komen nadat de medische testen reeds achter de rug waren en Toffolo zondag de match bijwoonde. De Engelsman wil zelf graag naar Anderlecht, maar als Forest 'nee' zegt, kan hij uiteraard niet anders dan terugkeren. Anderlecht probeert Forest nu op andere gedachten te brengen.

Johan Walckiers

Premier League \\ Nottingham Forest
 
 
Reacties.