🎥 Kevin De Bruyne ziet vanop de bank Harry Kane zijn 200e goal in de Premier League maken

Harry Kane heeft in zijn carrière een nieuwe mijlpaal bereikt. Hij heeft namelijk zijn 200e doelpunt in de Premier League gescoord.

Tottenham kreeg het bezoek van Manchester City. Kevin De Bruyne moest vanop de bank beginnen.

Na een kwartier kwam de thuisploeg al op voorsprong. Man City gaf de bal achterin zomaar weg. Het ging snel en uiteindelijk kwam de bal tot bij Harry Kane die niet twijfelde: 1-0. Het was meteen zijn 200e doelpunt in de Premier League.

Man City ging op zoek naar de gelijkmaker, maar scoren lukte voor de rust niet. In de 2e helft mocht De Bruyne komen invallen. Hij kreeg nog een half uur om het tij proberen te keren. Ook hij kreeg enkele mogelijkheden om te scoren, maar Tottenham die in de laatste minuten nog met 10 spelers verder moest na een 2e geel voor Rodrigo, won met 1-0. Zo kreeg het 200e doelpunt van Kane extra glans.

Door de nederlaag kan Man City niet van het verlies van Arsenal profiteren. Het blijft op 5 punten 2e staan. Tottenham komt korter bij een plaats voor de Champions League. Ze tellen 39 punten, een punt minder dan Newcastle die 4e staan.