Sebastiaan Bornauw ziet Bayern München na een moeilijke avond weer naar de leiding springen

05 februari 2023 19:34

Bayern München staat in de Bundesliga opnieuw aan de leiding na een zege tegen Wolfsburg, maar gemakkelijk was dat niet voor Bayern.

Na nog geen 20 minuten stond Bayern München al 0-3 voor. Kingsley Coman maakte de 0-1 en de 0-2. Nadien zorgde Thomas Müller voor de comfortabele voorsprong.

Bayern kende weinig problemen, maar kort voor de rust scoorde Wolfsburg. Zo stond het 1-3 aan de rust. Ook maakte Bayern het zichzelf extra moeilijk. Joshua Kimmich pakte zijn 2e gele kaart en zo moesten de bezoekers met 10 man verder.

Jamal Musiala bracht Bayern, met nog een kwartier spelen, meer ademruimte. Zo was de 2-4 van Mattias Svanberg van geen tel. Zeker omdat de 3-4 van Lukas Nmecha door buitenspel werd afgekeurd.

Zo komt Bayern weer aan de leiding in de Bundesliga. Het heeft een punt voorsprong op Union Berlin. Wolfsburg, waar Bornauw de hele wedstrijd speelde, staat 7e.