Wat deden de Flames in het buitenland op zondag?

Het vrouwenvoetbal komt in heel Europa stilaan los. En dus komen er ook steeds meer Red Flames opnieuw in actie voor hun teams in het buitenland.

In Engeland was er een duel voor Yana Daniëls (ingevallen net na de rust) en Liverpool tegen hekkensluiter Leicester City. Het leverde een 0-1 nederlaag op.

In Nederland was er een duel tussen het Belgenlegioen van Fortuna Sittard en het PSV van Biesmans en Bastiaen. De bezoekers wonnen met 0-1, bij de thuisploeg begonnen de vijf Flames in de basis en bij de bezoekers bleven ze op de bank.

Duitsland, Spanje & Italië

In Duitsland won Hoffenheim met 4-0 van Keulen. Tine De Caigny mocht vijf minuten voor tijd invallen. Davina Philtjens speelde zoals steeds de hele wedstrijd voor Sassuolo tegen Como: 2-0 winst.

Jassina Blom is geblesseerd en zal niet afreizen met de Flames. Haar Tenerife speelde 0-0 gelijk tegen Alhama. Basel (Missipo) en Aarau hielden het ook op een 0-0.