Wat deden de Flames in het buitenland op zondag? Invalster Wullaert zet ploeg op weg naar bekerzege

Het vrouwenvoetbal komt in heel Europa stilaan los. En dus komen er ook steeds meer Red Flames opnieuw in actie voor hun teams in het buitenland.

In Engeland was er een duel in de FA Cup voor het Reading van Justine Vanhaevermaet. De Red Flame speelde de hele wedstrijd en zette een strafschop om in de strafschoppenserie, die Reading met 4-5 won van Tottenham na een 0-0 gelijkspel.

In Frankrijk verloor het Dijon van Lisa Lichtfus (90 minuten) met zware cijfers van PSG: 0-4. Het Lyon van Janice Cayman (niet in selectie) won met 3-0 van Bordeaux.

Nederland

In Nederland waren we klaar voor de achtste finales in de KNVB Beker. Biesmans en Bastiaen bleven op de bank zitten voor PSV in Feyenoord. De Lampenclub won met 1-4.

Ook Twente (Dhont, 76 minuten) is door na een 2-1 overwinning in eigen huis tegen Ajax. Fortuna Sittard won met dezelfde score van PEC Zwolle. Iliano begon in de basis, Tessa Wullaert viel in én scoorde.