Bij Stades Rennes begrijpen ze niks van de selectie van Jérémy Doku en hebben ze dringend verzoek


Foto: © photonews 19 maart 2023 14:52

Jérémy Doku staat op het lijstje van 24 Rode Duivels voor de wedstrijden tegen Zweden en Duitsland. Bij Rennes begrijpen ze dat helemaal niet, omdat de speler niet fit is.

Doku zit sinds 5 maart niet meer in de wedstrijdselectie van Rennes. Hij blesseerde zich toen op aan de hamstrings. Bondscoach Tedesco liet op zijn persconferentie weten dat Doku sinds maandag weer individueel aan het trainen is.

Maandag zal hij door de arts van de voetbalbond een medische check-up ondergaan. Bruno Génésio, de trainer van Stade Rennes, begrijpt de selectie niet. Doku is niet fit voor het duel van vandaag tegen Paris Saint-Germain.

“Ik ben verrast dat hij geselecteerd is voor de nationale ploeg”, klinkt het. “Misschien is het omdat de bondscoach met hem wil babbelen. Ik heb gevraagd aan de club om het nodige te doen zodat hij kan terugkomen om zich bij ons te laten behandelen.”

Tedesco zal maandag dus wellicht zo goed als zeker een vervanger voor Doku moeten oproepen. Het ziet er naar uit dat dit Mike Trésor van KRC Genk wordt.

Bjorn Vandenabeele

Ligue 1 \\ PSG \\ Rennes \\ België
 
 
Reacties.