Kans is groot dat Genk straks moet terugkrabbelen... Blessure Doku zorgt voor heel nieuwe situatie

19 maart 2023 12:34

KRC Genk kwam vorige vrijdag fel uit de hoek omdat Mike Trésor en Bryan Heynen niet werden opgeroepen voor de nationale ploeg. De kans is echter bijzonder groot dat die eerste maandag zich toch moet melden in Tubeke...

Bij Rennes trokken ze immers grote ogen toen ze de naam van Jérémy Doku tussen de lijst zagen staan. De winger is immers nog niet fit bevonden om dit weekend tegen PSG te spelen en coach Bruno Génésio wil hem volgende week in de club hebben. 

“Ik ben verrast dat hij geselecteerd is voor de nationale ploeg”, zei Génésio. “Misschien is het omdat de bondscoach met hem wil babbelen. Ik heb gevraagd aan de club om het nodige te doen zodat hij kan terugkomen om zich bij ons te laten behandelen.”

Tedesco liet al weten dat hij een vervanger zal oproepen indien Doku niet fit bevonden wordt. De kans is héél groot dat dat Mike Trésor wordt. Genk liet eerder nog weten dat "ze hun samenwerking met de bond gingen herbekijken" nadat de twee niet werden opgeroepen. Dat kan een ambetante uitspraak worden voor de Limburgers.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ KRC Genk \\ PSG \\ Rennes
 
 
Reacties.