Twee deelnemers van de Champions Play-Off mogen al op beide oren slapen


Foto: © photonews 22 maart 2023 20:11

De Licentiecommissie van de Belgische voetbalbond is volop bezig met zijn beoordelingen. Twee clubs die zullen deelnemen aan de Champions Play-Off mogen al op twee oren slapen.

Union en Antwerp hebben goed nieuws gekregen vanuit de Licentiecommissie. Volgens journalist Pieter-Jan Calcoen hebben beide clubs hun licentie gekregen voor volgend seizoen. Dit betekent dat ze in alle rust kunnen toewerken naar het einde van het seizoen toe. 

Union is na de overwinning van vorig weekend al zeker van deelname aan de Champions Play-Off. Daar zullen ze er alles aan doen om Racing Genk het vuur aan de schenen te leggen. Vorig seizoen waren ze er al dichtbij en dit willen ze tenminste dit seizoen herhalen. 

Antwerp kon zeker zijn van de Champions Play-Off, maar verloor jammerlijk afgelopen weekend tegen Sporting Charleroi. Mathematisch zijn ze nog niet zeker van hun plaats bij de eerste vier, maar met 11 punten voorsprong op nummer 5 (Club Brugge) lijkt het bijna onmogelijk dat de Champions Play-Off hun nog gaat ontglippen. 

Bart De Vré

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Union SG
 
 
Reacties.