Charles De Ketelaere over zijn kansen bij de Rode Duivels: "Een gevolg van de prestaties bij de club"


Foto: © photonews 25 maart 2023 21:46

Charles De Ketelaere beleeft een moeilijk seizoen. Toch wordt hij nog altijd voor de nationale ploeg opgeroepen. Met de nieuwe campagne komen er misschien nieuwe kansen.

Na het WK in Qatar is er bij de Rode Duivels vernieuwing. Enkele sterkhouders van de voorbije jaren stopten bij de nationale ploeg en er kwam met Domenico Tedesco ook een nieuwe bondscoach. Dat biedt dus mogelijk kansen voor andere spelers. 

Daar hoort ook Charles De Ketelaere bij. Hij werd in de 1e selectie van Tedesco opgenomen, ondanks een minder seizoen bij AC Milan. Toch beseft De Ketelaere dat er een kans is om zich bij de Rode Duivels te profileren. 

Al bleef De Ketelaere bij Het Laatste Nieuws met de voeten op de grond: "De nationale ploeg is altijd een gevolg van je prestaties en van wat je als speler doet. Als ik bij de Rode Duivels ben, dan focus ik me op de training. Als ik het dan goed doe en de coach ziet dat, dan krijg ik misschien wel minuten. Ook als ik een belangrijke speler bij Milan wordt, kan ik, bij de Rode Duivels ook een belangrijke speler worden, denk ik."

Joachim Vandecauter

Serie A \\ AC Milan \\ België
 
 
Reacties.