De Rode Duivels zijn gewaarschuwd: aanvalslustig Duitsland wint zijn oefeninterland

Dinsdag spelen de Rode Duivels een oefeninterland tegen Duitsland. Na zaterdagavond zijn ze gewaarschuwd.

Duitsland speelde een oefeninterland tegen Peru en won overtuigend. Vooral hun aanvallende ingesteldheid viel op. Timo Werner en Niclas Füllkrug stonden voorin, daarachter stonden Kai Havertz en Florian Wirtz en er waren ook nog eens opkomende backs: David Raum en Marius Wolf.

Na de 1e helft was de wedstrijd al gespeeld. Werner maakte er 2 en had voor de rust al een hattrick kunnen gemaakt hebben, maar het bleef 2-0.

De aanvallen van Duitsland gingen vooral over de flanken. Zo zullen de verdediging en vooral de backs van de Rode Duivels gewaarschuwd zijn. Dindsdag spelen ze een oefeninterland in Keulen tegen Duitsland.