Opmerkelijk: club wil Anderlecht verlossen van middenvelder en stuurt scout naar Zweden voor match tegen Rode Duivels


Foto: © photonews 25 maart 2023 08:30

Houdt RSC Anderlecht uiteindelijk wat miljoenen over aan de interland tussen Zweden en België? Dat zal de toekomst moeten uitwijzen.

Hoe zou het nog zijn met Kristoffer Olsson? De 27-jarige Zweed mocht op vrijdagavond voor zijn land in de basis beginnen tegen de Rode Duivels en speelde uiteindelijk 64 minuten mee. 

De Zweedse middenvelder werd in de zomer van 2021 gekocht door Anderlecht voor 4 miljoen euro van het Russische Krasnodar.

Hij speelde heel wat wedstrijden voor paars-wit, maar de grote doorbraak volgde eigenlijk niet en afgelopen zomer werd hij uitgeleend aan FC Midtjylland.

Een definitieve oplossing is er nog niet voor Olsson. De Denen hebben een aankoopoptie op de speler, die in het Lotto Park nog tot 2025 onder contract staat. 

Trabzonspor

Dit seizoen kwam hij al tot twee goals en twee assists in de Deense competitie en dat is ook een aantal andere ploegen niet ontgaan.

Zo zat er volgens Gunebakis vrijdag alvast een scout van Trabzonspor in de Friends Arena om Olsson op de voet te volgen. Zij zouden hem graag overnemen van Anderlecht. Wordt ongetwijfeld vervolgd ...

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Trabzonspor \\ België \\ Zweden \\ FC Midtjylland
 
 
Reacties.