Veel vragen bij afscheid van Janssen bij Oranje, Verbruggen de hemel in geprezen

28 maart 2023 22:35

Er spelen heel wat Nederlanders in de Belgische competitie. Vincent Janssen nam onlangs afscheid van Oranje, Bart Verbruggen wordt een mooie toekomst toegelicht.

Vincent Janssen (28) kondigde een paar weken geleden verrassend aan dat hij per direct zou stoppen bij het Nederlandse nationale elftal. Door persoonlijke redenen en de drukke voetbalkalender wil hij niet meer voor Oranje spelen. 

Maar onder meer Willem van Hanegem, ex-international en trainer in Nederland, vindt dat jammer. “Ik vind Vincent Janssen van Antwerp - waar Mark van Bommel uitstekend werk verricht - als spits meer hebben dan Weghorst. Het is mij een raadsel waarom die heeft bedankt voor de nationale ploeg", zegt hij bij Het Laatste Nieuws. 

Goede verhalen over Verbruggen

Bij Nederland zijn ze al jaren op zoek naar een topper tussen de palen. Heel wat keepers stonden dan ook onder de lat bij Nederland de laatste jaren. Van Bart Verbruggen wordt verwacht dat hij de komende jaren de nieuwe nummer één wordt van Oranje. 

"Ik hoor trouwens goeie verhalen over Bart Verbruggen van Anderlecht. Het wordt weer eens tijd dat er een topper tussen de palen komt bij Nederland", zegt Van Hanegem nog. 

Jeroen Deheegher

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp
 
 
Reacties.