Boskamp neemt bestuur van Club Brugge flink op de korrel: "Dat krijg je dan"


Foto: © photonews 01 april 2023 18:37

Nog vier speeldagen staan er op het programma in de reguliere competitie. Onder meer de strijd om de laatste plaats in de Champions' play-offs wordt spannend.

KAA Gent herpakte zich na de 2-0 nederlaag tegen Club Brugge uitstekend met een 9 op 9. Club Brugge deed het heel wat minder met een 3 op 9. Gent wipte net voor de interlandbreak dan ook over Club Brugge in de stand. 

Met nog vier wedstrijden te gaan in de reguliere competitie wordt het alleszins spannend voor het nog haalt en wie niet. Jan Boskamp ziet Gent het niet meer uit handen geven. 

"Ze hebben met Ngadeu wel net hun beste verdediger verkocht, maar voorin knalt die Orban elke bal binnen. En dan komt Tissoudali ook nog eens terug", zegt hij bij Het Belang van Limburg. 

Bestuur verantwoordelijk bij Club Brugge

Voor Club Brugge is Boskamp dan weer bijzonder hard. "Ik zou niet weten vanwaar zij het vertrouwen gaan halen om nu nog het tij te keren. Dat krijg je als je drie trainers verslijt op één seizoen. Ik heb het hier eerder al eens gezegd, maar hun bestuur draagt daarin een verpletterende verantwoordelijkheid."

Jeroen Deheegher

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KAA Gent \\ Seraing \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.