Een nieuwe terugkeer naar Chelsea voor Lukaku? Chelsea-coach Potter spreekt zich uit

01 april 2023 16:51

Romelu Lukaku speelt op dit moment nog op huurbasis bij Inter, maar is nog altijd eigendom van Chelsea. En de Chelsea-coach probeert Lukaku nu al weer te verleiden om het nog maar eens te proberen in Londen.

Romelu Lukaku keerde deze zomer na alweer een mislukte passage bij Chelsea op huurbasis terug naar Inter. Veel spelen deed Lukaku daar voorlopig nog niet door blessures. 

De laatste weken speelt en scoort Lukaku wel weer voor Inter en ook bij de Rode Duivels toonde Lukaku dat hij nog altijd de weg naar doel nog altijd vlot vindt. Maar of er ook een verlengd verblijf in Italië inzit is nog niet zeker. 

Potter bewierookt Lukaku

Een terugkeer naar Chelsea kan dus. Thomas Tuchel, de coach waaronder Lukaku weinig kansen kreeg bij Chelsea, is ondertussen vervangen door Graham Potter. En die zette al een eerste charmeoffensief in. 

"Hij is iemand die ik fel bewonder en die me erg bevalt", zei Potter op zijn persconferentie. "Op dit moment is hij echter op uitleenbasis bij een andere club en het is belangrijk dat hij dat afmaakt, het seizoen goed eindigt en dan zullen we een beslissing moeten maken in de zomer."

Jeroen Deheegher

Serie A \\ Inter Milaan \\ Fiorentina
 
 
Reacties.