Genk en Club YLA delen de punten in Super League

In de Super League stond op vrijdag al een pittig duel in play-off 1 op het programma. En dat leverde een pittig resultaat op.

De KRC Genk Ladies konden een goede zaak doen in de strijd om plaats drie, Club YLA van zijn kant wilde het seizoen in stijl afsluiten de laatste drie speeldagen.

In de eerste helft kregen beide ploegen de nodige kansen, maar gescoord werd er niet: 0-0 bij de koffie en wachten op iemand om de boel open te breken dus.

2-2

Na de pauze was het Lisa Petry die snel voor de 1-0 zorgde. Lang konden de Limburgers niet genieten van de voorsprong, want Jade Heida maakte snel gelijk.

Via Ludmila Matavkova leek blauw-zwart zelfs op weg naar de overwinning, maar tien minuten voor tijd zette Lisa Petry de eindscore vast op 2-2. Genk komt voorlopig naast Standard op plek 3, maar de Rouchettes spelen zaterdag nog tegen Gent.