'KRC Genk en Club Brugge zoeken versterking in Bulgaarse competitie'

01 mei 2023 17:20

Club Brugge en KRC Genk komen elkaar na het duel in de Champions Play-offs opnieuw tegen, maar dan op de transfermarkt. Beide clubs volgen namelijk een spits van het Bulgaarse Ludogorets en zagen de aanvaller beslissend zijn in de Bulgaarse derby tegen CSKA Sofia.

Scouts van beide Belgische topclubs waren aandachtig toeschouwer in de Bulgaarse derby. Ludogorets haalde het met 0-1 bij CSKA Sofia en staat zo momenteel aan kop in de Bulgaarse competitie.

De 21-jarige aanvaller Igor Thiago scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd. De Braziliaan kan volgens Metodi Shumanov, een expert van het Bulgaarse voetbal, rekenen op interesse van Blauw-Zwart en de Limburgers. De spits is geen onbekende voor de Belgische clubs omdat hij in de Conference League nog twee keer wist te scoren tegen Anderlecht.

De Braziliaanse spits speelde dit seizoen al 25 wedstrijden voor Ludogorets waarin de speler 11 keer scoorde en 7 assists gaf. Volgens Transfermakt wordt zijn waarde geschat op zo'n 1 miljoen euro. De Belgische clubs kunnen zo een koopje doen bij de leider in de Parva Liga.

Geoffrey Debackere

Club Brugge \\ KRC Genk \\ CSKA Sofia \\ Ludogorets
 
 
Reacties.