'RSC Anderlecht en KAA Gent krijgen concurrentie van Engelse topclubs voor gewilde aanvaller'


Foto: © photonews 03 mei 2023 12:00

Zowel RSC Anderlecht als KAA Gent zijn op zoek naar nuttige versterkingen. Daarbij komen ze wel in het vaarwater van vele andere clubs terecht.

Als er iets is wat Anderlecht in de zomermercato moet binnenhalen, dan is het wel een nieuwe aanvaller. Zeker nu Slimani niet lijkt te willen blijven. 

RSC Anderlecht zit beperkt qua budget, maar offensieve versterking lijkt hoe dan ook noodzakelijk om volgend seizoen te mikken op een hoge(re) klassering.

En dan is het alle hens aan dek. Afgelopen winter aasden ze al een keertje op Luis Palma van Aris Saloniki, en die interesse werd afgelopen maand nog eens bevestigd. Een bod van drie miljoen euro werd afgelopen winter nog geweigerd.

De 23-jarige Hondurese linksbuiten zit ondertussen al aan elf doelpunten en zeven assists over alle competities heen.

Kapers op de kust

Daarmee maakt hij indruk in Griekenland, waar hij nog onder contract ligt tot 30 juni 2026. Volgens Transfermarkt is zijn transferwaarde ondertussen al gestegen naar 1,5 miljoen euro. Maar er zal dus zeker meer boter bij de vis moeten komen.

Temeer er kapers op de kust zijn. Om te beginnen toonde KAA Gent interesse, maar ondertussen zijn ook Burnley, Manchester United en Leeds United volgens Diez op de proppen gekomen. En dus wordt het lastig.

Aernout Van Lindt

Premier League \\ Beker van België \\ Anderlecht \\ KAA Gent \\ Manchester United \\ Leeds United \\ Burnley \\ Aris Saloniki
 
 
Reacties.