Analist schoffeert na lastige momenten bij Ajax: "Hadden Overmars beter laten zitten en die vrouwen een bonus en andere job gegeven"


Foto: © photonews 06 mei 2023 17:30

In Nederland zijn er heel wat mensen die zich vragen stellen bij hoe het momenteel gaat met Ajax Amsterdam. En dat noopt ook tot hele vreemde uitspraken.

"Als je ziet dat zo'n mooie grote club aan het afglijden is. Alles gaat op dit moment fout", aldus Wesley Sneijder streng bij Veronica Offside over Ajax Amsterdam.

Andy van der Meijde ging meteen verder op de zaak: "Na het vertrek van Overmars is het allemaal van kwaad naar erger gegaan."

"Er was al dat gedoe ook rond de club. De technisch directeur die zijn lul liet zien en dit en dat. Dat hij nu de Beker won in België? Mooi."

"Er lopen mensen die al jaren 'ja en amen' zeggen, maar niets doen. Misschien hadden ze die vrouwen gewoon een andere baan en een bonus moeten aanbieden."

"Dat zijn gedrag niet kon? Nou, hij was niet zo groot", ging de analist stevig door op de hele zaak rond Overmars.

Waardeloze partij

Johan Boskamp van zijn kant? Die had niet echt genoten van de bekerfinale: "Ik moest heel vroeg op en het duurde echt heel lang. Ik was blij dat het 2-0 werd en ik dus vijf minuten voor tijd al kon vertrekken."

"Ik heb van Bommel nog nooit zo hoog zien springen, het was een waardeloze partij maar Antwerp was wel de betere ploeg."

Aernout Van Lindt

Nederlandse Eredivisie \\ Antwerp \\ Ajax
 
 
Reacties.