Een Hazard op de Bahama's? "De barvrouw op mijn eiland is zot van hem"


Foto: © photonews 14 mei 2023 12:30

'Noblesse oblige'. Een Amerikaan met heel veel geld moet uiteraard zijn eigen eiland hebben. John Textor, de eigenaar van RWDM, heeft er eentje op de Bahama's. Hij nam er zelfs de kern van de Molenbekenaren mee naartoe in de voorbereiding.

En dat heeft wel indruk nagelaten, zo blijkt. Vooral één man heeft er een hoop fans bijgekregen. Kylian Hazard leunt qua karakter het dichtst aan bij Eden van de Hazard-broers. Dat wil zeggen: die jongen kan zich amuseren. 

"Kylian was mee op de trip naar de Bahama's ja", lachte Textor gisteren. "Er wonen daar zo'n 400 mensen op het eiland en ze houden allemaal van hem. Er hangt zelfs een grote Molenbeek-vlag in de plaatselijke bar."

"Ik denk dat de barvrouw, Eileen, het niet graag zal horen, maar ze is zot van hem. Ik denk wel niet dat hij single is."

Maar gaat de jongste Hazard ook volgend seizoen nog rondlopen bij RWDM? "Dat moet je aan hem vragen. Maar elke speler van deze kern heeft het verdiend om te mogen vechten voor zijn kans in 1A. Dus het is helemaal aan hem. Natuurlijk zullen er nog puzzelstukken toegevoegd worden, maar iedereen mag dus vechten voor zijn plaats."

Johan Walckiers

RWDM \\ RSCA Futures
 
 
Reacties.