PSV-speler wordt bedreigd door eigen fans: "Voetbalwereld is echt een schijtwereld"


Foto: © photonews 29 mei 2023 10:20

Joey Veerman, middenvelder van PSV, is ineens het doelwit geworden van de eigen fans. De Nederlandse pers schreef dat hij niet gelukkig was met trainer Ruud van Nistelrooij, die vorige week ontslagen werd. Hij wordt door sommigen dan ook gezien als de grote boosdoener.

En daar reageerde hij op. "Het is ongelooflijk. Ik krijg allemaal bedreigingen binnen, mijn hele familie. Mijn zaakwaarnemer zou zogenaamd het lek zijn. Hij wordt óók bedreigd. Het is niet te filmen, Ik ben heel pissig over deze week", zei hij bij de NOS.

"Er zijn heel veel dingen gezegd en geschreven. Ik ben lichtelijk verbaasd daarover. Eigenlijk was het gewoon een kutweek", aldus Veerman, die zegt er niets mee te maken te hebben. 

"Ik heb hem twee dagen geleden een app gestuurd en heel veel succes gewenst. En ook gezegd dat alles wat in de media is verschenen over mij, gewoon niet waar is. Ik word hopelijk vader over vijftien weken. Mijn vriendin had een foto op social media geplaatst met een echo. Daar komen dan allerlei reacties onder te staan en die zijn niet mals. Allemaal gekke berichten."

"De voetbalwereld is echt een schijtwereld!"

Johan Walckiers

Nederlandse Eredivisie \\ PSV \\ AZ Alkmaar
 
 
Reacties.