'Real Madrid verrast en zorgt ervoor dat de toekomst van Lukaku wél duidelijk wordt'

30 mei 2023 23:00

Real Madrid wil shoppen bij Internazionale FC. De Spaanse grootmacht ziet in Lautaro Martinez dé ideale opvolger voor Karim Benzema. En zo'n transfer kan héél goed nieuws zijn voor Romelu Lukaku.

De Spaanse media weten dat Real Madrid contact heeft opgenomen met Internazionale FC. De Koninklijke is het getalm rond Kylian Mbappé beu en richt de pijlen op Lautaro Martinez. De 25-jarige Argentijn moet de opvolger van Karim Benzema worden. En dat is een verrassende keuze.

En zo'n transfer heeft een onmiddellijke invloed op de toekomst van Romelu Lukaku. Inter gaf de voorbije weken al aan dat Big Rom toch een toekomst heeft in Milaan. I Nerazzurri willen na het seizoen rond de tafel met Chelsea FC om de definitieve overgang van de Rode Duivel te bespreken. 

Inleveren én blijven?

Dat laatste leek de voorbije maanden twijfelachtig, maar een transfer van Martinez kan alles een duwtje geven. Bovendien hoopt Lukaku zelf ook bij Inter te blijven. De aanvaller is zelfs bereid om een deel van zijn riante loon in te leveren. Nu die basisplaats nog? 

Manuel Gonzalez

Serie A \\ La Liga \\ Inter Milaan \\ Real Madrid
 
 
Reacties.