Messi via bijzondere constructie terug naar oude nest? PSG stelt nieuwe shirts voor mét Argentijn


Foto: © photonews 31 mei 2023 14:00

FC Barcelona stelt alles in het werk om de terugkomst van Lionel Messi mogelijk te maken. Een derde partij kan mogelijk soelaas bieden.

Zo zou volgens het Franse L'Équipe Inter Miami de stervoetballer willen overnemen, om hem vervolgens direct uit te lenen aan Barcelona voor een periode van zes tot achtien maanden. De Catalanen hebben niet de financiële middelen om Messi definitief over te nemen van PSG, en het zou de Argentijn de kans bieden om tot de Copa América van 2024  actief te zijn op Europees topniveau.

Daarna zou Messi definitief uitkomen voor de MLS-club en de Amerikaanse competitie ontdekken. Eerder verscheen het gerucht dat 'De Vlo' voor het astronomische bedrag van 1,2 miljard euro naar Al-Hilal zou kunnen trekken in Saudi-Arabië.

Hoe dan ook: de toekomst van de Argentijnse stervoetballer lijkt niet bij PSG te liggen. De Parijzenaars stelden hun thuisshirt voor het seizoen 23-24 dan wel voor mét Messi op de foto, de supporters van de Franse club zijn hun sterspeler liever kwijt dan rijk. Messi gaf onlangs ook verstek voor het kampioenenfeest van PSG, om een Coldplay-concert in Barcelona bij te wonen.

Hendrik Van Wonterghem

Ligue 1 \\ La Liga \\ PSG \\ Barcelona \\ Al-Hilal Riyad \\ Inter Miami CF
 
 
Reacties.