Anderlecht hoort het graag: 'Nieuwe ploeg meldt zich voor verhuurde speler'


Foto: © photonews 01 juni 2023 14:20

RSC Anderlecht moet deze zomer zwaar in actie schieten op de transfermarkt. Ook voor enkele verhuurde spelers moet een oplossing gevonden worden.

RSC Anderlecht verhuurde dit seizoen doelman Timon Wellenreuther aan het Nederlandse Feyenoord. De club uit de Eredivisie zou hem graag aan boord houden, ook al speelde hij niet bijster veel wedstrijden.

Volgens 1908.nl krijgt Feyenoord echter stevige concurrentie op de transfermarkt. De 27-jarige doelman zou nu ook heel hard in beeld zijn bij zijn ex-club Schalke 04. En die deal zou hem wel interesseren, ook al zit de ploeg volgend seizoen in de Duitse tweede klasse.

Bij Feyenoord ligt een contract voor drie seizoenen op Wellenreuther te wachten, maar de lokroep om naar Schalke 04 terug te keren en weer volop te spelen voor de promotie zou hem veel meer interesseren, omdat hij ook eerste doelman zou zijn.

Voor RSC Anderlecht is het feit dat Schalke 04 zich in de strijd om Wellenreuther mengt wellicht ook goed nieuws om een mooie transferdeal uit de brand te slepen.

Bjorn Vandenabeele

Jupiler Pro League \\ Bundesliga \\ Nederlandse Eredivisie \\ Anderlecht \\ Feyenoord \\ FC Schalke 04
 
 
Reacties.