'Union moet met zekerheid een speler tijdens de titelstrijd missen'

01 juni 2023 21:40

Senne Lynen zal voor de match tegen Club Brugge geschorst zijn. Het Laatste Nieuws meldt immers dat Union tegen de schorsing niet in beroep zal gaan.

Tegen Antwerp pakte Senne Lynen een rode kaart na een drieste tackle op Jurgen Ekkelenkamp. De speler van Union kreeg eerst 2 speeldagen schorsing, maar het Disciplinair Comité maakte daar uiteindelijk een effectieve en voorwaardelijke speeldag van. 

Union kon nog in beroep gaan om de schorsing alsnog ongedaan te maken, maar volgens Het Laatste Nieuws verkoos het om dat niet te doen. Het acht de kans klein dat een beroep iets zou uithalen. 

Zo zal Union in de titelstrijd al zeker Lynen moeten missen. Ook zit Union met nog meer zorgen. Al gaat dat de goede kant uit. Boniface zou na zijn enkelverzwikking fit raken. Van Der Heyden onderging een nieuw medisch onderzoek en zijn schouderblessure zou meevallen. 

Over Teuma zijn er wel nog twijfels. Hij blesseerde zich eerder al aan de adductoren. Al zal de kapitein er alles aan willen doen om minstens een deel van de wedstrijd tegen Club op het veld te staan. 

Joachim Vandecauter

Club Brugge \\ Union SG
 
 
Reacties.