Club Brugge stelt programma van voorbereiding met zes oefenwedstrijden voor


Foto: © photonews 06 juni 2023 22:00

Het seizoen zit er nog maar pas op voor Club Brugge. Toch ligt het programma van de voorbereiding al bijzonder goed vast.

Op 23 juni begint Club Brugge opnieuw aan de voorbereiding op het seizoen 2023-2024. Op zijn website geeft blauwzwart een overzicht van de plannen voor de komende weken.

“Na een drietal weekjes rust vliegen onze spelers er weer in op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni met de traditionele medische testen. De eerste training? Die staat gepland op maandag 26 juni. Daarna wordt onze nieuwe coach Ronny Deila ook voorgesteld aan het brede publiek met een live persconferentie”, klinkt het.

De eerste oefenwedstrijd is op The Nest tegen Zulte Waregem. Daarop zullen toeschouwers welkom zijn. “Na een besloten oefenwedstrijd tegen Beerschot op het Basecamp trekt Blauw-Zwart naar Nederland voor de zomerstage. Ook daar zullen twee matchen plaatsvinden achter gesloten deuren tegen Feyenoord en een nog vast te leggen tegenstander.”

Voor de match op KFC Heist van woensdag 19 juli en de Brugse Metten van zaterdag 22 juli tegen het Nederlandse AZ Alkmaar zijn de fans ook welkom.

Bjorn Vandenabeele

Club Brugge
 
 
Reacties.