Stoelendans bij KAA Gent: Ferrera blijft dan toch, speler na meer dan drie jaar weg


Foto: © photonews 06 juni 2023 21:20

KAA Gent is druk in de weer met het huiswerk voor volgend seizoen. De club laat weten dat één contract al zeker niet verlengd wordt.

Na 3,5 jaar vertrekt Bruno Godeau bij KAA Gent, zo laat de club op zijn officiële kanalen weten. Godeau is een jeugdproduct van RSC Anderlecht en speelde Zulte Waregem, Westerlo, Oostende en Moeskroen vooraleer bij de Buffalo’s te belanden. Zijn contract liep af en wordt niet verlengd.

Emilio Ferrera blijft dan wel weer aan boord in Gent. Volgens Het Nieuwsblad tekent hij binnenkort een contract voor drie extra seizoenen in de Ghelamco Arena. Dat zal wel niet als trainer van de beloften zijn. Hij wordt algemeen coördinator van de jeugd tot en met de U18.

Voor de opvolging van Ferrera bij Jong Gent lijkt de keuze te zullen vallen op Arnar Vidarsson. Hij werd onlangs nog aan de kant geschoven als bondscoach van IJsland. Hij moet de verbinding vormen tussen de jeugd en het eerste elftal. Dat was tussen Ferrera en Vanhaezebrouck al een tijdje niet meer mogelijk.

Bjorn Vandenabeele

KAA Gent
 
 
Reacties.