"Dit keer zal ik niet met hem samenwerken": Belgen leven toe naar Champions League-finale


Foto: © photonews 07 juni 2023 11:00

Zaterdagavond is het zover: dan nemen Manchester City en Inter Milaan het tegen elkaar op in de finale van de Champions League.

Voor Romelu Lukaku kan de finale op geen beter moment komen. "Ik heb de laatste tijd mijn niveau weer teruggevonden, in die mate dat ik bepalend kan zijn voor het team dus ik denk dat de finale op een goed moment valt", aldus de spits voor RTL sports.

"Ik denk dat het goed is voor het Belgische voetbal dat er twee Belgen aantreden in de finale van de Champions League. Vorig jaar wonnen Courtois en Hazard met Real Madrid, dit keer zal het één iemand van ons zijn."

Die andere Belg, Kevin De Bruyne, had ook nog iets te zeggen voorafgaand aan de finale. "Dit keer zal ik gedurende 90 of 120 minuten niet samenwerken met Lukaku, maar ik denk dat we al voldoende samen hebben gespeeld dus het is deze keer niet zo speciaal. Dat is nu eenmaal voetbal. Maar ik voel me goed, op het einde van het seizoen kan het altijd wat lastig zijn, dat weten we, maar we zijn klaar voor zaterdag."

De finale vindt dan wel plaats in het Turkse Istanbul, San Siro zal alvast tot op de nok gevuld zijn. Maar liefst 43.000 tickets vlogen in zeven uur tijd de deur uit om de Nerazzurri van Romelu Lukaku aan het werk te zien tegen het City van Kevin De Bruyne.

Hendrik Van Wonterghem

Champions League \\ Manchester City \\ Inter Milaan
 
 
Reacties.