Futures-sterkhouder op weg naar de uitgang bij Anderlecht en op zoek naar club met speelkansen

07 juni 2023 14:40

De nieuwe Sports Manager van Anderlecht, Mikkel Hemmersam, weet meteen wat te doen bij paars-wit. De RSCA Futures spelen volgend seizoen nog in 1B, maar hebben dringend nieuwe spelers nodig. Want, net als nog een paar anderen, zoekt Lucas Stassin naar speeltijd bij een andere club.

De topschutter van de Futures - 15 goals in 29 matchen - weet dat hij ook volgend seizoen weinig kansen gaat krijgen bij de A-ploeg. De nog steeds maar 18-jarige spits ligt niet in de bovenste schuif bij coach Brian Riemer en kijkt dus uit naar andere oplossingen.

De druk bij Anderlecht is op dit moment ook heel groot en zeker voor de spitspositie zoekt Anderlecht vooral ervaring op dit moment. Stassin wil dan ook een volgende stap in zijn carrière zetten bij een club uit de middenmoot.

Er is momenteel wel heel wat interesse voor hem gezien zijn leeftijd en zijn neus voor doelpunten. Clubs uit Nederland, België, Duitsland, Portugal en Italië hebben hem op hun lijstje staan. Hij heeft bij Anderlecht nog een contract voor één seizoen. Op dit moment kunnen ze dus nog een transfersom voor hem krijgen, want het lijkt er ook niet op dat hij thans een contractverlenging zou tekenen.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ RSCA Futures
 
 
Reacties.