Gaat coach van Thibaut Courtois toch in op Braziliaans avontuur? Cruciale fase komt eraan


Foto: © photonews 07 juni 2023 14:00

De Braziliaanse bond heeft Carlo Ancelotti nog niet opgegeven. De coach van Real gaf eerder al aan in Madrid te zullen blijven, maar Brazilië blijft vol inzetten op 'plan A' Ancelotti.

"Hij blijft 'plan A' en tijdens deze trip met de selectie in Europa kunnen we meer duidelijkheid krijgen", doelt Brazilië-voorzitter Rodrigues op de oefenwedstrijden tegen Guinee en Senegal, die doorgaan in Spanje en Portugal. Tijdens die vriendschappelijke wedstrijden wil het overleggen met de Madrilenen over de komst van Ancelotti.

De coach van Real Madrid voelde zich eerder al gevleid door de interesse van de Braziliaanse voetbalbond. "Het klopt dat de Braziliaanse bond me wil hebben, ik vind dat heel mooi en het maakt me enthousiast”, zei de 63-jarige Italiaan. "Maar je moet altijd je contract respecteren en ik wil mijn contract ook uitdienen."

De boetes voor het verbreken van dat contract, vormen volgens Ednaldo Rodrigues geen probleem. "De boete is zeker niet het probleem. Het probleem is het contract en niemand wil het verbreken. We hebben ons dit echter tot doel gesteld en zullen alles doen wat in onze macht ligt om het te verwezenlijken."

Hendrik Van Wonterghem

La Liga \\ Real Madrid \\ Brazilië
 
 
Reacties.